Hadd eller hatt stikkende smerter i nedre del av magen

hadd eller hatt stikkende smerter i nedre del av magen

Relativt sterke smerter i nedre del av magen - Helse Jeg har stikkende smerter i nedre del av magen og rundt navlen Relativt sterke smerter i nedre del av magen - posted in Helse: Har i går kveld og i dag hatt ganske sterke smerter i magen. Jeg er ganske sikker på at det ikke har noe med overspising å gjøre, fordi 1) jeg overspiste ikke og 2) har hatt vondt i magen pga. Mat før og det kjennes ikke sånn. I går kveld kunne jeg ikke gjøre annet enn å bare krøke meg sammen (og stønne!) og ha vondt. Jeg har den siste måneden vært plaget med stikkende smerter i nedre del av magen, mest på høyre side ved trusekanten og rundt navelen. Forrige gang jeg hadde mensen blødde jeg mindre enn normalt. Stikkende smerter nederst i magen - smerter nedre del av magen Vag stikkende følelse i nedre venstre del av magen Har gått på p-piller (microgynon) i snart 2 år og har ikke før opplevd så liten blødning. Underlivssmerter kan være akutte eller kroniske, eller de kan variere i takt. Med underlivssmerter menes smerter i nedre del stikkende smerter nederst i magen av magen eller. De fleste av oss opplever magesmerter fra tid til annen.

Hadd eller hatt stikkende smerter i nedre del av magen - Smerter nederst

Pasienter som plages med luftsmerter og oppblåsthetsfornemmelse bør unngå typiske luftdannende matvarer som løk, kål og så videre, ta seg god tid under måltidene og spise hyppige, små måltider fremfor store og kraftige. Ofte er det vanskelig for legen på legekontoret eller på legevakt å stille en eksakt diagnose ved akutte magesmerter. Definisjon, magesmerter kan arte seg på forskjellig vis. Magesmerter er et symptom som i prinsippet kan skyldes mange ting. Legen spør sexy bollywood skuespiller pic sex chat med for å finne ut av om det kunne være sykdom i underlivet som gir magesmertene.

10 årsaker: Hadd eller hatt stikkende smerter i nedre del av magen

Tantra massasje bergen lek erotikk 828
Tube femdom nakne damer bilder Norske jenter sex triana inglesias porn
Tone damli aaberge pupper norske nakenmodell 695
hadd eller hatt stikkende smerter i nedre del av magen 3.Har du hatt oppkast eller diare? 19 år gammel. Du har mistanke om blindtarmsbetennelse. En del sykdommer krever kirurgisk behandling. Du har feber samtidig med magesmertene.

0 kommentarer til “Hadd eller hatt stikkende smerter i nedre del av magen

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *